Loading...
Close

+ 385 (0)31 325 255 inoxmolding@inoxmolding.hr

Nadstrešnice

Ukoliko želite natkriti terasu, ulazna vrata ili automobil, nadstrešnica je idealno riješenje za Vas. Dobra nadstrešnica je kvalitetna zaštita Vašeg balkona, terase, automobila ili vrta od sunca, snijega i sličnih vremenskih prilika. Zbog širokih mogućnosti primjene, nadstrešnice možemo izraditi tako da izgledaju vrlo elegantno i služe svrsi.

Proizvodimo nadstrešnice od inoxa, crnog željeza ili aluminija. U mogućnosti smo zadovoljiti svačije potrebe zbog raznovrsnih vrsta materijala koje koristimo pri proizvodnji. Razlike u odabiru materijala uglavnom proizlaze iz namjene za koju nam služi nadstrešnica.

Najveća elegancija postiže se kombiniranjem inoxa i stakla u proizvodnji nadstrešnice. Ovakve nadstrešnice se najviše koriste za natkrivanje terasa. Ovakve nadstrešnice mogu se izraditi u raznim dimenzijama i oblicima i zbog toga lako možemo udovoljiti i željama najzahtjevnijih klijenata.

Pri proizvodnji uvijek pazimo na izdrživost pojedinih materijala, pa tako i savjetujemo naše klijente.

Do sada smo imali prilike izraditi:

  • nadstrešnice za terase
  • nadstrešnice za dvorište
  • nadstrešnice za auto
  • autobusne nadstrešnice
  • nadstrešnice za ulazna vrata

Nadstrešnice za terase

Naši klijenti nam često dolaze s upitom za nadstrešnice za terase. Ovakve nadstrešnice mogu biti vrlo lijepe i elegantne. Konačni izgled terase ovisiti će o materijalu od kojeg želite nadstrešnicu te prostoru na kojem se terasa nalazi.

Budući da se izrađuju od raznih materijala, različit je i način održavanja. Najjednostavniji za održavanje je inox. Inox je dovoljno samo prebrisati vlažnom krpom te s vremena na vrijeme prebrisati alkoholom (primjerice sredstvo za pranje stakla). Kod željeznih nadstrešnica potrebno je farbanje svakih godinu dana kako bi se održao sjaj i lijep izgled.

Kod pitanja kvalitete, svakako preporučamo nadstrešnice od inoxa, njihova čvrstoća i elegancija je ispred svih drugih materijala.

[Best_Wordpress_Gallery id=”24″ gal_title=”Nadstrešnice”]