Loading...
Close

+ 385 (0)31 325 255 inoxmolding@inoxmolding.hr

Metalne konstrukcije

Proizvodimo metalne konstrukcije raznih dimenzija i oblika. Metalne konstrukcije koje proizvodimo uvijek su u skladu s potrebama i željama klijenata. Iz našeg velikog iskustva, u mogućnosti smo ponuditi klijentima riješenja koja će najbolje riješiti njihove zahtjeve.

Metalne konstrukcije imaju razne prednosti, kao što su:

  • tvornička izrada, što im daje mogućnost montaže gotovih dijelova
  • lagano postavljanje
  • mogu se demontirati i premjestiti ukoliko se pojavi potreba za time
  • moguće je kombinirati razne materijale pri izradi.

Pri odabiru materijala, u obzir se uzimaju razni faktori kako bi se odredila najbolja kombinacija (stanje i vrsta naprezanja, vrsta zavara, način izrade, opasnost od loma, debljina dijelova, radna temperatura).

Neke od metalnih konstrukcija koje smo do sada izradili:

  • montažne hale
  • reklamni panoi

Zaštita metalnih konstrukcija

Pravilno početno izvršenje zaštite od korozije je presudni faktor vijeka trajanja konstrukcije.Koroziju metalnih konstrukcija uzrokuju voda i oksidacijska sredstva. Kisik iz atmosfere ima glavni utjecaj, prema tome pri odsutnosti kisika nema ni korozije. Korozija na metalnim konstrukcijama razvija se već vlažnim površinskim slojem na metalu. Do korozije dolazi tek kada se taj sloj ošteti.

Pri izvođenju zaštite potrebno je nanijeti zaštitne slojeve premaza. Ovisno o temperaturnim prilikama te drugim čimbenicima, određuje se zaštitni premazni sloj i vrsta zaštite.

[Best_Wordpress_Gallery id=”25″ gal_title=”Metalne konstrukcije”]