Loading...
Close

+ 385 (0)31 325 255 inoxmolding@inoxmolding.hr

O nama

Tvrtka Inox molding d.o.o. bavi se proizvodnjom gotovih proizvoda od metala. Inox molding je osnovan 2013. godine u potpunosti pod privatnim vlasništvom. Svoju reputaciju tvrtka duguje dugogodišnjem djelovanju i obrazovanju svojih vlasnika te djelatnika u metalnoj industriji po cijeloj Hrvatskoj te susjednim državama. Uvijek težimo izvrsnosti i preciznosti u radu, što čini i tajnu kvalitetnog poslovanja. Kao u svakom poslovnom djelovanju, jako je bitno pratiti trendove i promjene koje nastaju na tržištu te im se prilagoditi i ponuditi ih svojim klijentima.

Danas smo podložni brzim izmjenama u tehnologiji. Modernizacija tehnologije napreduje vrlo brzo, a kako bismo bili u korak, tj. ispred konkurencije valja se prilagoditi novim trendovima i tehnologijama. Usvajanjem tih prilagodbi postižemo mogućnost odgovora na zahtjeve naših klijenata. Inox molding svoju reputaciju postiže zahvaljujući povjerenju svojih mnogobrojnih klijenata. Povjerenje klijenata je svakako najbitnije za tvrtku pa se najviše vremena odvaja na radu kako bi njihove želje pretvorile stvarnost. Obveze i djelatnosti unutar tvrtke ispunjavaju se na vrijeme i s velikom preciznošću. Stalnim obučavanjem djelatnika

Glavnu djelatnost predstavljaju proizvodi kao što su:

  • nadstrešnice
  • metalne konstrukcije
  • inox ograde

Osim navedenih, u ponudi se mogu naručiti i mnogi drugi proizvodi kao najbolja riješenja za završne radove u graditeljstvu. Uz gotove proizvode Inox molding nudi i usluge (rezanje, savijanje, oblikovanje, bušenje, zavarivanje i sl.) dorade  i obrade metala prema potrebi klijenta.

Misija i vizija

Naše najveće zadovoljstvo predstavljaju zadovoljni klijenti koji nam se uvijek rado vraćaju s novim idejama i zahtjevima. Zadovoljstvo klijenata postižemo uspješnim odgovaranjem na njihova pitanja (zahtjeve) zbog kojih nas i sami rado preporučuju. U svakom poslovanju uvijek je najvažnija ugodna atmosfera koja proizlazi iz uspješno obavljenog posla te kvalitetne komunikacije s klijentom. Mi smo toga vrlo svjesni i to nam daje prednost u obavljanju poslovnih zadataka. Također naša uspješnost proizlazi iz ljubavi prema poslu koji radimo, gdje se i rađa naša želja za daljnjim razvojem i izvrsnošću.

Ponudom najkvalitetnijih proizvoda u dobrom cjenovnom omjeru u mogućnosti smo zadovoljiti željama naših klijenata i ostvariti izvrsnu povratnu komunikaciju koja često prelazi u daljnju suradnju. Želimo postati najbolji u svom području rada, ostvariti kontinuitet poslovanja, te održivi razvoj. Uvijek težimo razvijanju i napredovanju. Želimo poslovati na što širem području (Hrvatska i inozemstvo).

Želimo ponuditi svojim klijentima najbolje proizvode i omogućiti im potpuni uvid u proces proizvodnje radi obostranog zadovoljstva.

Za uspjeh je najvažnije biti najbolji u svom području poslovanja, daleko ispred konkurencije, nudeći najbolje proizvode. Zadovoljni klijenti se uvijek vraćaju i žele ponovno poslovati s nama što nam čini najveće zadovoljstvo. Svaka potvrda kvalitetnog poslovanja za nas je korak naprijed.